PopCakes

ImagenDimarts passat vaig anar a fer un curs de decoració de pastissos fondant. Un cop vaig retallar el pastís per igualar-ne els costats em van sobrar un munt de trossos de pà de pessic, esponjós i tendre, bonissim, però amb gens de presència.

Els popcakes no és que em cridessin massa l’atenció, a part que les receptes que havia vist per internet compactaven el pa de pessic amb formatge tipus Philadelphia i a casa no agrada. Així que no me’ls plantejava, la veritat. Però la Sara (la mestra) em va obrir els ulls i la porta a un munt de possibilitats meravelloses a l’explicar-me que el pà de pessic el podia compactar amb el que em vingués de gust (Nutella, xocolata, ganaché, llet condensada, crema… tot el que pogueu imaginar).

Aprofitant que la meva sogra, que és una incondicional dels dolços, era a casa i de ben segur que s’enduria uns quants (des que m’he embarcat en l’aventura dels dolços casa meva sembla una pastisseria, i s’agraeix que algú la buidi de tant en tant), vaig posar-me a fer aquest mini divertiment.

Els resultats, excel·lents, els meu fill petit els devora i al meu marit li encanten. I és que… qui es pot resistir a aquestes petites explosions de sabor!

I apa, ara el tutorial esperat…

Ingredients:

– Restes d’un pastís

-Aglutinant, en el meu cas un ganaché de dos xocolates que em va sobrar d’uns cupcakes

-Xocolata per la cobertura

-Sprinkles variats

Agafem els restes de pastís (o un pa de pessic sencer, o una magdalena…) i les esmicolem en un bol

Imagen

Incorporem el ganaché de xocolata i ho batem amb unes varilles

ImagenHa de quedar tot ben aglutinat i amb una massa compacta

ImagenAmb aquesta massa compacta farem boletes

ImagenPosem les boletes a la nevera una estona fins que compactin, i mentres desfem la xocolata al bany de vapor. Quan ja estiguin fredes les banyem en xocolata

ImagenEls col·loquem els sprinkles que haguem escollit, les deixem refredar i… Imagennyam!

Deja un comentario